Cactus llargs, esquifits, cactus esfèrics com pilotes de futbol recoberts per punxes vermelloses, cactus tan alts com una persona, cactus prims imitant branques d’arbres plens d’espines mortals

The dessert – 18 – 19 d’abril

Cactus llargs, esquifits, cactus esfèrics com pilotes de futbol recoberts per punxes vermelloses, cactus tan alts com una persona, cactus prims imitant branques d’arbres plens d’espines mortals i arbustos amb punxes de cactus.

Com veieu, al desert la cosa va de cactus. I de valls i muntanyes interminables. I també de nits gelades i dies amb fortes ventades. Diguem que estem contentes d’haver-ne sortit sanes i estàlvies!

“20 miles almost” – 20 d’abril

Avui sí. Avui ens hem llevat decidides a caminar 20 milles (uns 32 km). El despertador ha sonat a les 5 de la matinada, abans fins i tot de que el sol comencés a il·luminar el desert. Hem aconseguit caminar sense passar calor gairebé una hora, un fet força inèdit aquests dies. Però un cop el sol ha guanyat una mica d’alçada, “el caloret” sufocant s’ha apoderat de nosaltres i ha destruït les nostres energies i el poc amor que encara sentíem pel desert. Amb prou feines hem fet 19 milles. Estem al desè dia, ens en queden trenta per deixar-lo enrere. Good luck!

 

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.