“Kennedy Meadows” – 30 de maig

Per fi arriba el dia, hem deixat el desert enrere!

Després de 702 milles i d’haver travessat interminables muntanyes de sorra, vam entrar a Kennedy Meadows, la primera fita important de la PCT. Només arribar-hi, vam ser rebuts amb aplaudiments per part dels hikers que ja hi eren. Tot i la càlida benvinguda, com que estàvem abatuts, ens vam afanyar per reservar-nos una bona taula a l’ombra on vam poder passar una estona tranquils entre cerveses i patates.

Malauradament, la tranquil·litat es va acabar sobtadament quan vam anar a recollir el nostre correu i vam descobrir que hi faltaven dues capses. Mentre les esperàvem, les hores van anar passat i per matar l’avorriment ens vam dedicar a jugar als escacs i a cosir tots els forats dels mitjons. També vam dedicar una bona estona a intentar entaforar tot el nostre menjar en tres “bear canisters” (recipients anti ossos) ridículament petits.

No obstant, al final ens van informar que els nostres paquets no arribarien fins l’endemà i ens vam veure obligats a passar la nit a Kennedy Meadows.

Al matí següent, amb la bona sort que ens caracteritza, les caixes ho havien arribat. Ja ens teniu un dia més perdent el temps assegudes a la terrassa de Kennedy Meadows. Per sort, ja perduda tota esperança, a les 5.00 pm, van arribar les caixes!! Ja teníem “micro spikes”, ja estàvem llestes per encarar “las Sierras”!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.