En Joan diu: Central Oregon, the best place for a scout camp – 27 de juliol

Oregon seria un lloc fantàstic per anar de campaments amb el CAU. Aquests dies, mentre camino, imagino les possibilitats infinites d’aquest bosc sense fi. El terreny és suau i progressiu amb grans trams d’ombra i tot és ple de llacs. A diferencia dels llacs alpins però, normalment són d’aigua estancada fruit del desgel de l’època de neus que dura la major part de l’any. Res que ens hagi de preocupar ja que la seva envergadura fa que l’aigua sigui clara i neta.

A més a més, els boscos densos de pins s’estenen fins a la mateixa riba, donant agradables possibilitats d’acampada amb visites al llac (si s’escau s’hi pot fer una bona capbussada)

Totes aquestes divagacions entorn del CAU no són casualitat i és que ara mateix deu ser l’última nit de campaments! Puc imaginar-me el campament conjunt guarnit per resoldre finalment l’eix d’animació. Els intendents fent gresca o els pioners i caravel·les fent un compromís solemne. Molts records i moltes felicitats per els que de ben segur han sigut uns campaments inoblidables per l’AEiG Berenguer el Gran. Un petó PiCs!

 

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.