“Casa de Luna” – 14 de maig

Casa de Luna és un vòrtex, un vòrtex que t’atrapa i et transporta a un paradís hippie propi dels anys seixanta. Amb l’esperança d’arribar a aquest indret, vam ser capaços de reunir les forces necessàries per fer les 24 milles (38’6 km) que separen Casa de Luna de Hikerheaven, on havíem passat la nit. Tot i que les darreres milles van ser un infern i que vam arribar de nit entrada, la sort estava de part nostra i vam aconseguir trobar un “hitchiking” que ens portés fins la casa en un tres i no res.

Casa de Luna no va decebre. Tan bon punt vam arribar, ens esperava el plat estrella de la casa, la “taco salad”. Aquesta delícia consisteix en una base de natxos als que cadascú pot afegir tants ingredients extres i salses com vulgui.

La nostra estància a Casa de Luna va consistir en intentar escapar-nos de l’olor permanent de marihuana, les camises hawaianes, les bodes falses d’americans extremadament borratxos i de pancakes, molts pancakes. Finalment, 24 hores després d’arribar i d’una segona dosi de taco salad, vam aconseguir escapar del vòrtex i tornar a la ruta quan ja tornava a ser negra nit.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.