Ashland – Crater Lake

5 dies de juliol, del 20 al 25 entre Ashland i Crater lake.
Primer peu a Oregon! Deixem enrere Califòrnia. Avancem depresa, la nostra fita és travessar tot Oregon en 15 dies però no renunciem a esprémer amb la vista tot el que veiem.

Ashland, és un poble situat entre les muntanyes de Siskiyou i Cascade, a la vall de Rogue del sud d’Oregon. És una ciutat maca, molt diferent a totes les que hem conegut fins ara, potser és la més europea urbanísticament parlant. La gent, com al llarg de tot Califòrnia, molt amable i solidària.

No ha estat fàcil el nostre pas per aquesta zona degut als incendis que aquests dies cremen milles i milles de boscos molt a la vora d’Ashland. De fet, com la majoria dels habitants de la zona portem mascaretes per protegir-nos del fum. Hem travessat boscos cremats i d’altres, obligats, els hem hagut d’evitar per la proximitat del foc.

El Crater Lake és inspirador i reconforta la seva immensitat. Fa gairebé 2,000 peus de profunditat en el seu punt més profund, té més de 30 milles i cinc quilòmetres de llarg. En realitat no és un crater. El llac es troba en un tipus de depressió volcànica anomenada caldera formada pel col·lapse del Mazama durant una enorme erupció fa aproximadament 7.700 anys. És el llac més profund dels EUA i potser el més verge de la terra, segons diuen els científics!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.