From Deep Creek to Angeles National Forest

Tres dies de recorregut, entre el 3 i 7 de maig, per Deep Creek, Silverwood lake, Cajon Canyon i l’Angeles National Forest. Hem gaudit de les aigües termals de Deep Creek. Aigües termals naturals situades al nord de Mojave.

El llac Silverwood és un gran embassament situat al riu West Fork Mojave, afluent del riu Mojave a les muntanyes de San Bernardino.

El Cajon Canyon, originalment anomenat El Cajon De San Gabriel De Amuscopiabit, és una vall llarga que acaba en un canó a les muntanyes nord-orientals de San Gabriel, dins del comtat de San Bernardino.

El mont Baden-Powell és un punt culminant de les Muntanyes de Sant Gabriel de Califòrnia nomenat pel fundador del Moviment Escolta Mundial, Robert Baden-Powell, primer baró Baden-Powell.

Seguint per les muntanyes de Sant Gabriel arribem a l’Angeles National Forest. Encara que es troba principalment al comtat de Los Angeles, una petita part s’estén cap a l’est cap al sud-oest, a la zona de Mount San Antonio, i també cap el comtat de Ventura, a la zona del llac Piru.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.